zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank stále „na scéně“ – banka prodloužila partnerství s Národním divadlem do roku 2023

3. 9. 2019

I v nadcházejících divadelních sezónách bude Raiffeisenbank generálním partnerem Národního divadla. Banka chce nadále pokračovat v podpoře a rozvíjení kvalitní umělecké tvorby, kterou Národní divadlo na svých scénách přináší.

 

„Je nám velkou ctí, že můžeme své jméno spojovat s takto prestižní a reprezentativní kulturní institucí. Velmi se těšíme na další roky spolupráce a budeme se maximálně snažit přispět k dalšímu rozvoji nejen scén a uměleckých souborů Národního divadla, ale také kultury v České republice obecně,“ řekl generální ředitel a předseda představenstva Raiffeisenbank Igor Vida.

„Zájmu našeho generálního partnera si vážíme. Potvrzuje, že cesta, kterou Národní divadlo jde, je pozitivně přijímána nejen stovkami našich diváků. Důvěra v tvorbu Národního divadla je naším společným závazkem pro posilování významu české kultury v životě společnosti,“ uvedl ředitel Národního divadla prof. MgA. Jan Burian.

Generálním partnerem Národního divadla je Raiffeisenbank od 1. září 2017. Partnerství bude pokračovat i v následujících sezónách až do září 2023 s možností prodloužení spolupráce na další období.