zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Jiří Zelinka novým ředitelem privátního bankovnictví Friedrich Wilhelm Raiffeisen

13. 3. 2019

Raiffeisenbank má v čele svého privátního bankovnictví Friedrich Wilhelm Raiffeisen (FWR) nového ředitele, Jiřího Zelinku. Ten od března řídí zkušený tým profesionálů, kteří pro klienty vytvářejí optimální strategii zhodnocování jejich aktiv.

Nový ředitel privátního bankovnictví Raiffeisenbank, Jiří Zelinka, se v oblasti bankovnictví a finančních trhů pohybuje již přes 20 let.

Má bohaté zkušenosti s privátním i afluentním bankovnictvím v ČR i zahraničí. Před příchodem do Raiffeisenbank působil ve středoevropském týmu největší švýcarské banky UBS v Curychu. Dříve řídil prémiové a privátní bankovnictví v České spořitelně, kam přišel z britské HSBC.

„Privátní bankovnictví Friedrich Wilhelm Raiffeisen patří mezi špičku na domácím trhu. Rád bych navázal na dosavadní úspěchy našich týmů v Praze i v regionech a dále posílil povědomí o této značce mezi movitými klienty. Již dnes klientům poskytujeme exklusivní bankovní servis a zázemí jedné z největších českých bank. Rozšiřováním nabídky správy aktiv a poradenství, a aktivním klientským přístupem, chceme mířit na zásadní růst FWR v následujících letech,“ sdělil ke svým plánům nový ředitel FWR.

Jiří Zelinka