zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank nabízí spořicí účet s úrokem 3 procenta, nejvyšší na trhu

2. 1. 2019

Raiffeisenbank začala od 1. ledna nabízet spořicí účet eKonto XL s úrokovou sazbou 3 procenta ročně, tedy nejvyšší na trhu. Nabídka platí pro všechny, kteří si v bance otevřou osobní účet eKonto KOMPLET nebo eKonto SMART.

Výhodné úročení se vztahuje na spořenou částku do 150 000 korun po dobu šesti měsíců.
I po uplynutí tohoto období budou klientům úspory na spořicím účtu eKonto XL úročeny zajímavou úrokovou sazbou, a to v případě, že budou aktivně využívat svůj osobní účet.
Spořicí účet je určený všem novým klientům, kteří si u Raiffeisenbank rozhodnou otevřít běžný účet eKonto KOMPLET nebo eKonto SMART. Nabídka spořicího účtu s výhodným úročením platí pro oba tyto produkty.
„S novým spořicím účtem nabízíme zákazníkům bezkonkurenčně nejlepší podmínky na trhu, které umožní klientům své finance opravdu zhodnotit," říká Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank.
„Když jsme si testovali různé akviziční koncepty, klienti nejlépe hodnotili právě benefit účtu zdarma bez podmínek a navíc bonusové úročení na spořicím účtu,“ dodává Kopecká.
Součástí masivní mediální kampaně jsou televizní a radiové spoty, online reklama s využitím hlavních zpravodajských portálů, letáky, bigboardy u hlavních silničních komunikací a další venkovní plochy.

Televizní spot

Spořicí účet s úrokem 3 procenta

Pro zobrazení videa je potřeba váš souhlas s marketingovými cookies. Změnu nastavení provedete na stránce politika cookies.