zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

NOVOU ŘEDITELKOU DIVIZE OPERATIONS RAIFFEISEN INVESTIČNÍ SPOLEČNOSTI JE KLÁRA KUČEROVÁ

7. 9. 2016

Klára Kučerová novou ředitelkou divize Operations Raiffeisen investiční společnosti.

Klára Kučerová se stala novou ředitelkou divize Operations Raiffeisen investiční společnosti (RIS). Od září tak bude řídit činnosti zpracování realizovaných obchodů a výpočet hodnoty podílových listů jednotlivých fondů RIS. Zodpovídat bude rovněž za účetnictví, rozvojové projekty a spolupráci s mateřskou Raiffeisenbank v oblasti podpory prodeje podílových fondů.

Klára Kučerová zahájila kariéru v bankovním sektoru v roce 2003 v Živnostenské bance. Zde pracovala jako metodička účetnictví a podílela se na projektu implementace celobankovního systému. V roce 2006 se stala součástí týmu Raiffeisenbank, kde na pozici Treasury Specialist Senior zodpovídala mimo jiné za tvorbu rekonciliačního systému pro kontrolu investičních produktů. V letech 2011 až 2015 řídila v bance oddělení podporující oblast Treasury a investic. Poté nastoupila na rodičovskou dovolenou, odkud se nyní vrací do Raiffeisen investiční společnosti.

Klára Kučerová vystudovala obor Provoz a ekonomika na České zemědělské univerzitě v Praze. Mezi její koníčky patří jízda na kole a četba knih. Klára Kučerová má dvě děti, syna Antonína a dceru Anežku.