zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Oznámení o plánované fúzi společností Raiffeisenbank a. s. a Equa bank a. s.

29. 11. 2021

S účinností od 1. 1. 2022 dojde v důsledku fúze sloučením k zákonnému přechodu veškerého jmění Equa bank a. s. na Raiffeisenbank a. s.

Vážení klienti, vážení obchodní partneři,

dovolte, abychom vás informovali o probíhající fúzi Raiffeisenbank a. s. a Equa bank a. s.

S účinností od 1. 1. 2022 dojde v důsledku fúze sloučením k zákonnému přechodu veškerého jmění Equa bank a. s. na Raiffeisenbank a. s. Equa bank a. s. k tomuto datu jako samostatný právní subjekt zanikne a Raiffeisenbank a. s. se stane jejím univerzálním právním nástupcem. Značka Equa bank bude působit na trhu nadále samostatně a Raiffeisenbank bude pod její značkou poskytovat i v dalších měsících služby tak, jak jsou klienti Equa bank dnes zvyklí.

Pro klienty Raiffeisenbank a. s. ani pro klienty Equa bank a. s. se okamžikem sloučení obou bank na využívaných produktech a službách nic nezmění. Naším hlavním cílem zůstává jejich maximální spokojenost a ke sloučení obou bank proto přistupujeme tak, aby ve svém důsledku vyvolalo jen minimální a vždy pozitivní změny. Po fúzi budeme našim klientům i partnerům přinášet nadále jen to nejlepší z obou bank.

V souvislosti se spojením jsme především pro klienty Equa bank připravili seznam nejčastějších otázek a odpovědí, které jsou k dispozici na tomto odkazu. V případě jakýchkoliv změn našich produktů a služeb budeme klienty v dostatečném předstihu informovat.

Jsme přesvědčeni, že i díky spojení obou bank budeme přinášet ještě lepší služby v osobním i online bankovnictví, které našim klientům usnadní život.

Vaše Raiffeisenbank

Oznámení o plánované fúzi společností Raiffeisenbank a. s. a Equa bank a. s. podle § 16 odst. 8 zákona o bankách