zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

EMEA Finance: RBI je nejlepší bankou v regionu CEE a CIS

8. 7. 2019

Celkem 26 ocenění pro skupinu RBI v soutěži „Europe Banking Awards“ pořádané časopisem EMEA Finance. Oceněny byly všechny dceřiné banky RBI působící ve střední a východní Evropě (CEE). „Nejlepší banka“, „Nejlepší zahraniční banka“, „Nejlepší investiční banka“ či „Nejlepší privátní banka“ ve 14 zemích.

V rámci soutěže o Evropské bankovní ceny za rok 2018 pořádané magazínem EMEA Finance získala skupina RBI celkem 26 ocenění. Tento renomovaný časopis zaměřený na finance udělil RBI titul Nejlepší banka v regionu CEE a CIS. Dceřiná společnost RBI Tatra banka byla také oceněna jako Nejinovativnější banka v regionu CEE a CIS.

Dále magazín EMEA Finance zvolil RBI a její dceřiné banky nejlepšími bankami v Rakousku, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Maďarsku, Kosovu, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku a Ukrajině, ale také nejlepšími zahraničními bankami v Albánii, Bělorusku a Rusku. V oblasti investičního bankovnictví získaly ocenění Nejlepší investiční banka pobočky v Rakousku, Bělorusku, Chorvatsku, České republice a Rumunsku.

Tento působivý výčet trofejí navíc doplňují ocenění za poskytované služby správy majetku v celém regionu (Nejlepší privátní banka v regionu CEE a CIS) a tři tituly pro Nejlepší privátní banky v Bulharsku, Maďarsku a na Slovensku, jakožto i ocenění pro Nejlepšího správce majetku v Bulharsku a na Slovensku.

„RBI je podle magazínu EMEA Finance nejlepší bankou regionu střední a východní Evropy (CEE) a Společenství nezávislých států (CIS). Banka za rok 2018 vykázala jednoznačně nejlepší výsledky ve své historii,” uvádí Christopher Moore, vydavatel a generální ředitel časopisu EMEA Finance a dodává: „Obzvláště působivý je pak způsob, jakým banka funguje, kdy jednotlivé dceřiné společnosti inovují na základě svého místního prostředí, vytvářejí a realizují specifické strategie pro místní trhy a zároveň využívají to nejlepší z nejlepšího z celé své sítě. Zdá se, že banka dokáže aplikovat jednotnou praxi v klíčových oblastech, aniž by tím potlačovala kreativitu a inovaci na místní úrovni.”

Časopis EMEA Finance je jediným periodikem, které se věnuje výlučně podávání zpráv o událostech, dění a úspěších ze světa financí, které mají původ či byly ovlivněny mezinárodním finančním sektorem v regionu EMEA, tj. Evropě, na Středním východě a v Africe. Pravidelně přináší profily klíčových osobností ze světa financí, které hýbou událostmi, a vytváří tak platformu pro komplexní a hlubší přehled o lidech a dění v oboru. Časopis se zaměřuje na čtenáře z řad výkonných pracovníků včetně CEO, CFO a CIO.
Společnost EMEA Finance Limited vydává prémiový časopis, pořádá související konference a provozuje internetové stránky. Tyto komplexní informační služby jsou doplňovány pravidelným zpravodajstvím přes e-mail, službou emeafinance eNews a konferencemi po celém regionu EMEA.