zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Klientsky nejpřívětivější bankou roku je opět Raiffeisenbank!

30. 10. 2018

V soutěži Hospodářských novin „Nejlepší banka“ byla Raiffeisenbank počtvrté v řadě vyhlášena Klientsky nejpřívětivější bankou roku.

O úspěchu Raiffeisenbank v kategorii s názvem Klientsky nejpřívětivější banka rozhodla kritéria hodnocená klienty, jako jsou náklady na vedení účtu, sankční a mimořádné poplatky, sazby, šíře poskytovaných produktů a služeb, dostupnost banky a v neposlední řadě kvalita její komunikace s klienty.

„Mám velkou radost. Je čím dál těžší naplňovat představy klientů o moderním bankovnictví a též udržet nastavenou laťku v tak vysoce konkurenčním prostředí,“ říká Igor Vida, generální ředitel Raiffeisenbank a dodává: „Tato cena mě těší o to víc, že je uznáním naší práce přímo od našich klientů a motivuje nás k podávání stále lepších výkonů.“

Raiffeisenbank byla vůbec první vítěznou bankou oceněnou v rámci kategorie Klientsky nejpřívětivější banka roku. Na toto vítězství z roku 2010 pak navázala hattrickem v letech 2015, 2016 a 2017. Letošní cena je tedy již čtvrtou v řadě.

Ceny Hospodářských novin se letos vyhlašovaly již podesáté. Projekt má za cíl podpořit rozvoj bankovního a pojišťovacího sektoru, poskytnout veřejnosti ucelený obraz o finančním trhu a pomoci se snadněji orientovat v produktech a službách, které finanční instituce nabízejí. Prvenství získá jen ta banka, která dokáže nabídnout klientům nejvýhodnější produkty a služby, kvalitně s nimi komunikuje, je pro ně dostupná a současně vykazuje dobré hospodářské výsledky. V rámci ocenění se analyzuje celá řada číselných údajů. O výsledku tak rozhodují stovky objektivních dat a ukazatelů. Více o soutěži na www.nejbanka.cz.

Předávání ceny Klientsky nejpřívětivější banka roku 2018