zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank se v letošním roce stala partnerem oblíbené taneční televizní show StarDance

23. 10. 2018

Populární taneční show StarDance se letos podeváté vrátila na televizní obrazovky. Nová řada byla v České televizi zahájena 13. října. Letošní ročník bude zaměřený na zásadní osmičkové milníky v historii naší země, tedy roky 1918, 1938, 1948 a 1968.

Exkluzivně pro účel partnerství se StarDance jsme oslovili dlouholetého porotce soutěže Zdeňka Chlopčíka a připravili jsme s ním sérii osmi sponzoringových spotů, které budou vysílány u všech finálových večerů a rozhodnutí. Speciální spot se pak objeví u pořadu Kolem dokola.

“Doufáme, že se nám podařilo kreativním způsobem propojit světy tance a bankovnictví. Spolupráce se Zdeňkem Chlopčíkem byla skvělá a věříme, že se spoty budou divákům líbit,” říká Michaela Kuželová, ředitelka marketingové komunikace Raiffeisenbank.

Diváci se v letošním ročníku StarDance mohou těšit například na speciální díl věnovaný výročí vzniku Československa, ve kterém budou soutěžní páry tančit na melodie z první republiky. Další novinkou bude večer nazvaný Cesta kolem světa. Páry si před tímto večerem vylosují zemi a s ní spojený tanec, který se budou muset naučit. Nebude chybět ani charitativní večer, který diváci znají již z předchozích ročníků soutěže.

Pro zobrazení videa je potřeba váš souhlas s marketingovými cookies. Změnu nastavení provedete na stránce politika cookies.