zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK JE GENERÁLNÍM PARTNEREM NÁRODNÍHO DIVADLA

29. 6. 2017

Raiffeisenbank se od 1. září 2017 stává novým generálním partnerem Národního divadla.

Raiffeisenbank se od 1. září 2017 stává novým generálním partnerem Národního divadla. Poté, co se prostřednictvím dlouhodobého partnerství s Českou golfovou federací, špičkovými amatérskými a profesionálními hráči i nejprestižnějšími golfovými turnaji etablovala jako banka českého golfu, vstupuje nyní do světa kultury a umění. Za cíl si dává podpořit kvalitní a rozmanitou uměleckou tvorbu, kterou Národní divadlo na všech svých scénách přináší, a pomoci v dalším rozvoji kultury v České republice.

„Je nám ctí, že můžeme podpořit jeden ze symbolů národní identity. Jsme hrdí, že naše jméno spojujeme s takto prestižní a reprezentativní kulturní institucí. Velmi se těšíme na budoucí spolupráci a budeme se maximálně snažit přispět k dalšímu rozvoji všech scén a uměleckých souborů Národního divadla,“ říká generální ředitel a předseda představenstva Raiffeisenbank Igor Vida.  

„Příchod nového generálního partnera do Národního divadla je pochvalou za naše umělecké výsledky i oceněním vzrůstajícího počtu diváků. Je také nadějí pro lepší podporu rozvoje českého divadla. Neseme společnou odpovědnost za morální a kulturní podobu naší společnosti,“ uvedl ředitel Národního divadla prof. MgA. Jan Burian.

Generálním partnerem Národního divadla bude Raiffeisenbank po dobu tří následujících divadelních sezón (2017/2018, 2018/2019 a 2019/2020) s možností prodloužení spolupráce i na další období.