zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK SPONZORUJE VETERÁNY

22. 5. 2017

Raiffeisenbank se stala generálním partnerem letošního ročníku jedné z nejprestižnějších evropských motoristických akcí.

Raiffeisenbank se stala generálním partnerem letošního ročníku jedné z nejprestižnějších evropských motoristických akcí, Concours d´ Elegance, která se koná 3. – 4. června na zámku Loučeň. Akci pořádá Společnost Veteránská krása a sdružení Chateau Loučeň Concours d' Elegance. Celkem budou moci návštěvníci obdivovat na 70 vozů, přičemž nejstarší exponát bude z roku 1914.

Na čtvrtém ročníku Concours d´Elegance bude hrát prim značka Ferrari, která v letošním roce slaví 70. výročí založení. Podařilo se shromáždit automobily, které představují zajímavý průřez produkcí této automobilky. Na přehlídce budou k vidění desítky automobilů této značky, některé z nich budou v Česku poprvé.

Vedle Ferrari budou k vidění i další vybrané historické automobily, které nebyly v Čechách ještě vystaveny. Premiéru budou mít renovované vozy Hispano Suiza J12 (patřící kdysi maharadžovi Holkarovi z Indoru), Bugatti T 44 a 57, Horch, Walter, Mercedes Benz (mezi nimi i typ 770 s karoserií Sodomka), Škoda, Tatra, Praga a další. Poprvé v Čechách bude vystavena také famózní Bucciali a nádherná karoserie jednoho z nejkrásnějších aut na světě Bugatti T57 Atlantic. Nebudou chybět ani další auta slavných československých a zahraničních značek.

Více informací o akci najdete na http://www.loucenconcourselegance.cz/