zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK NABÍZÍ ÚVĚRY SE ZAJIŠTĚNÍM EVROPSKÉHO INVESTIČNÍHO FONDU

18. 10. 2016

Raiffeisenbank přichází s nabídkou podnikatelských úvěrů se zárukou Evropského investičního fondu (EIF). Úvěr až do výše 650 tisíc korun je určen podnikatelům a malým firmám s obratem do 50 milionů Kč a mohou jej využít i začínající podnikatelé a firmy. Financování využívá záruky od Evropské unie v rámci programu pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI).

Raiffeisenbank od poloviny října nabízí úvěry se zárukou Evropského investičního fondu, které jsou vhodným řešením zejména pro podnikatele a malé firmy.

Jedná se o neúčelové, splátkové úvěry ve výši 20 až 650 tisíc korun, se splatností 12 až 60 měsíců a úrokovou sazbou nejvýše 8,9 % p.a. Pro začínající podnikatele a firmy banka připravila startovací variantu tohoto úvěru, kdy limit úvěru je odvozen z obratů na účtu klienta. V tomto případě je maximální výše úvěru stanovena na 250 tisíc korun.

Novinka v nabídce Raiffeisenbank vyniká nejen nízkou úrokovou sazbou, ale také rychlým schvalovacím procesem. Podnikatelé jistě přivítají i fakt, že není třeba ručit směnkou.

 

Evropský investiční fond
Evropský investiční fond (EIF) je součástí skupiny Evropské investiční banky. Jejím hlavním posláním je podpora evropských mikropodniků, malých a středních podniků (MSP) v přístupu k financím. EIF navrhuje a vyvíjí produkty rizikového a růstového kapitálu, záruk a mikrofinanční nástroje, které jsou specificky určeny tomuto segmentu trhu. V této roli, EIF podporuje cíle EU na podporu inovací, výzkumu a vývoje, podnikání, růstu a zaměstnanosti.