zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK SE STALA PARTNEREM KLÁRY SPILKOVÉ

2. 5. 2016

Raiffeisenbank se pro letošní golfovou sezónu stala partnerem nejlepší české golfistky Kláry Spilkové, která bude Českou republiku reprezentovat nejen  na prestižních golfových turnajích po celém světě, ale také na Letních olympijských hrách v brazilském Rio de Janeiru.

Jsem velmi rád, že se Raiffeisenbank jako tradiční podporovatel golfu v České republice stala partnerem Kláry Spilkové pro rok 2016. Jde o další krok a logické vyústění naší snahy o vzestup a popularizaci tohoto ušlechtilého sportu, jemuž u nás tato mladá a talentovaná sportovkyně v dámské kategorii dlouhodobě kraluje,“ říká Igor Vida, generální ředitel Raiffeisenbank, a dodává: „Kromě velkých a prestižních turnajů bude letos Klára Spilková reprezentovat Českou republiku i na olympiádě v Riu. Takovou jedinečnou kombinaci zdravého a atraktivního sportu a mladého nadějného talentu s nepřehlédnutelným potenciálem, je zajisté dobré podporovat a dále rozvíjet."

Raiffeisenbank se zaměřuje především na náročnější a movitější klientelu, která má zájem o vysokou kvalitu služeb, aktivní správu svých financí a profesionální poradenství. Tito klienti většinou vyznávají aktivnější způsob života, k němuž sport a zdravý pohyb rozhodně patří. Golf je tedy jasnou volbou pro strategický směr sponzoringu, kterým se banka vydala. Tento sport navíc plně koresponduje s novou strategií značky banky.