zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK JE NEJLEPŠÍ BANKOU ROKU 2016

6. 9. 2016

Kromě vítězství v hlavní kategorii obhájila Raiffeisenbank i titul Klientsky nejpřívětivější banka roku

Z letošního již osmého ročníku cen Hospodářských novin s názvem Nejlepší banka 2016 si Raiffeisenbank odnesla hned dvě nejvyšší ocenění. Podařilo se jí nejen zvítězit v hlavní kategorii soutěže – a stát se tak Nejlepší bankou roku – ale zároveň i obhájit loňský titul Klientsky nejpřívětivější banka roku. Raiffeisenbank uspěla v konkurenci dalších osmnácti bank. O jejím vítězství rozhodly jak hospodářské ukazatele, které svědčí o stabilitě, zdraví a síle banky, tak i celkový přístup v oblasti péče o klienty.

„Uspět na dnešním vysoce konkurenčním českém bankovním trhu není nijak jednoduché. O to více si získaných ocenění vážím. Jsou důkazem toho, že jdeme správnou cestou, že jsme transparentní a klientům nabízíme precizní bankovnictví, spolehlivý servis i nejvýhodnější produkty a služby,“ říká generální ředitel Raiffeisenbank Igor Vida a dodává: „Raiffeisenbank je ve skvělé kondici. Máme všechny předpoklady a hlavně schopnosti dále růst a být vedoucí bankou v oblasti kvalitní obsluhy movitých klientů v České republice. Rád bych poděkoval především našim klientům za jejich dlouholetou důvěru a samozřejmě také zaměstnancům za výjimečnou a skvěle odvedenou práci.“

Ceny Hospodářských novin s názvem Nejlepší banka 2016 se letos vyhlašovaly již poosmé. Projekt má za cíl podpořit rozvoj bankovního a pojišťovacího sektoru, poskytnout veřejnosti ucelený obraz o finančním trhu a pomoci se snadněji orientovat v produktech a službách, které finanční instituce nabízejí. Prvenství získá jen ta banka, která dokáže nabídnout klientům nejvýhodnější produkty a služby, kvalitně s nimi komunikuje, je pro ně dostupná a současně vykazuje dobré hospodářské výsledky. V rámci ocenění se analyzuje celá řada číselných údajů, které poskytují ucelený obraz o jednotlivých finančních institucích. O výsledku tedy rozhodují stovky objektivních dat a ukazatelů.

 

Více o soutěži na http://www.nejbanka.cz/