zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Vyšší podnikatelský úvěr znamená vyšší slevu, Raiffeisenbank startuje Podnikatelské dny

3. 4. 2024

Raiffeisenbank spouští během dubna a května Podnikatelské dny. Podnikatelé a malé firmy tak získají možnost zažádat o úvěr bez poplatku za sjednání. Navíc k tomu získají akční úrokovou sazbu od 5,5 % p. a. Čím vyšší bude hodnota úvěru, tím vyšší slevu klient získá.

Od 1. dubna do 31. května mají podnikatelé možnost sjednat si v Raiffeisenbank podnikatelský úvěr. Díky akci Podnikatelské dny získají výhodu úvěru bez poplatku za sjednání. Tím mohou ušetřit až 55 555 korun. Nezáleží přitom, zda se jedná o zajištěný či nezajištěný úvěr, akce platí pro obě varianty.

K této nabídce také klient dostane akční úrokovou sazbu od 5,5 % p. a. Využít může také rychlého schválení úvěru ve výši až 11 milionů korun. Přesnou nabídku mohou podnikatelé získat v internetovém bankovnictví, na libovolné pobočce Raiffeisenbank nebo na klientské lince.

„Akce Podnikatelské dny je pro nás už tradice. Podnikatelé tvoří velkou část našich klientů, proto jim chceme umožnit získat akční podmínky a tímto způsobem jim usnadnit práci. Celou akci vedeme v pětkovém stylu, takže hlavním benefitem je odpuštění poplatku za sjednání úvěru, což dělá slevu až 55 555 korun. To navíc v kombinaci s úrokovou sazbou od 5,5 % ročně tvoří přitažlivou nabídku pro podnikatelský úvěr,“ říká k akci segmentový manažer Raiffeisenbank Jiří Zeman.

Raiffeisenbank nabízí dlouhodobě pro své podnikající klienty výhodné nabídky. Například hypotéku pro podnikatele s LTV 90 %, kdy v případě zajištění úvěru ze 100 % rezidenční nemovitostí banka nevyžaduje zajištění směnkou. Zároveň mohou klienti získat od dceřiné společnosti Raiffeisen-Leasing úvěr na auto či motorku s výhodnou sazbou od 5,99 % ročně.

Podnikatelské dny se v historii Raiffeisenbank pravidelně opakují. Naposledy akce probíhala v říjnu a listopadu loňského roku. V tomto období klienti banky díky Podnikatelským dnům ušetřili na poplatcích téměř tři miliony korun. Více informací o podnikatelských dnech naleznou zájemci na www.rb.cz/podnikatelskedny.