zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Minutovou půjčku od Raiffeisenbank si loni sjednalo 100 000 klientů

8. 2. 2024

Za loňský rok si Minutovou půjčku od Raiffeisenbank sjednalo téměř 100 tisíc klientů. Více než polovinu půjček (58 %) si zřídili přes mobilní bankovnictví, nejčastěji (48 %) se jednalo o částku do 50 tisíc korun. Možnost předčasné nebo mimořádné splátky bez poplatku využila čtvrtina klientů.

Raiffeisenbank nabízí žadatelům Minutovou půjčku ve výši pět až osm set tisíc korun na cokoliv a bez ručitele. Stávající klienti si o ni mohou zažádat plně online, noví klienti podepíšou smlouvu přes Bank iD nebo osobně na pobočce. Půjčku lze využít na cokoliv, stejně tak je možné nastavit nízké splátky či naopak rychlé splacení, vše podle přání žadatele. Sjednání i vedení půjčky je zdarma, úroková sazba začíná již na 4,8 % p. a., a nabízí mimořádné i předčasné splacení zdarma.

„V dnešní době se lidé nechtějí zdržovat s kalkulací toho, kolik je bude stát předčasné splacení půjčky. Když si půjčujete, nevíte, jestli třeba nebudete díky náhlému příjmu schopni půjčku splatit naráz, v Raiffeisenbank to našim klientům chceme dopřát. Společně s volbou doby splácení a výše splátky jsme tak vytvořili produkt, který je pro zájemce úplně bezstarostný a ve všech ohledech flexibilní,“ říká manažer spotřebitelského financování Raiffeisenbank Michal Marhoul.

V nedávné soutěži Finanční produkt roku 2023, kterou pořádá Finparada.cz, získala Minutová půjčka od Raiffeisenbank první místo v kategorii Bankovní spotřebitelské neúčelové úvěry. Banka obsadila i třetí místo v kategorii Běžných účtů pro fyzické osoby se svým CHYTRÝM účtem a v oblasti Běžných účtů pro fyzické osoby podnikající získala druhé místo s AKTIVNÍM účtem pro podnikatele.

Více o Minutové půjčce