zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Novinky v Raiffeisen bankovnictví: Zobrazení bilance příjmů a výdajů, založení termínovaného vkladu nebo splacení závazku před datem splatnosti

1. 6. 2023

Raiffeisenbank vydala předposlední květnový den novou verzi mobilního bankovnictví, ve kterém je nyní možné zobrazit přehled příjmů a výdajů za kalendářní měsíc, vstoupit online do formuláře ke sjednání termínovaného vkladu nebo splatit závazek služby PlatímPak před datem splatnosti.

Po vzoru aplikace Equa bank je nyní možné v transakční historii a grafickém přehledu vidět přehled příjmů, výdajů a bilanci za kalendářní měsíc, kterou mohou uživatelé kdykoliv skrýt nebo znovu zapnout.

Klienti, kteří využívají službu PlatímPak, mohou v aplikaci vidět své aktivní smlouvy. K dispozici jsou jim údaje o smlouvě a také možnost splatit závazek ještě před datem splatnosti.

V detailu běžného účtu pod záložkou „Produkty“ lze nově vstoupit do formuláře ke sjednání termínovaného vkladu.

Při vylepšování mobilního bankovnictví se věnujeme především zpětné vazbě našich klientů. Proto jsme například zvětšili velikost fontu u čísla účtu nebo přidali ještě jednu ujišťující hlášku o schválení platby s konverzí měny, abychom předešli těm omylem zadaným,“ říká Jitka Nováková, digitální expert z týmu Mobilního bankovnictví Raiffeisenbank.

Dalšími novinkami v aplikaci jsou například možnost nastavení upozornění formou tzv. push notifikace o čekající platbě k podpisu, detail investičního účtu s možností převedení peněz jednorázovým nebo pravidelným vkladem, či přehled výpisů a dokumentů ke stavebnímu spoření.