zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Mobilní aplikace Raiffeisen investice je nyní dostupná všem klientům Raiffeisenbank

30. 5. 2023

Raiffeisenbank od 1. června 2023 zpřístupní investiční mobilní aplikaci s názvem Raiffeisen investice všem klientům. Noví investoři si mohou v mobilní aplikaci uzavřít investiční smlouvu, vyplnit investiční dotazník a začít investovat do široké nabídky investičních produktů. Stávající investoři nově v mobilní aplikaci najdou svá již existující investiční portfolia.

Mobilní aplikace umožňuje klientům pohodlně spravovat jejich investiční portfolio a investovat kdykoliv a odkudkoliv budou chtít. Díky Raiffeisen investice mají klienti vše k dispozici na jednom místě, v jedné mobilní aplikaci. Klienti, kteří mají zájem začít investovat, si mohou online a bez poplatku uzavřít novou investiční smlouvu, vyplnit investiční dotazník a vybírat z široké nabídky více než tisíce akcií, ETF, podílových fondů a investičních certifikátů. Díky uživatelsky příjemnému prostředí mají investoři o svém portfoliu neustále přehled a neunikne jim tak žádná investiční příležitost. Jednoduše vidí, jak se jejich investicím daří, jaké pravidelné investice se jim budou realizovat v následujících dnech či jaké dividendy jim byly vyplaceny.

Stávající investoři, kteří již u Raiffeisenbank mají investiční portfolio, ho nově také naleznou v mobilní aplikaci Raiffeisen investice. Vedle obchodní platformy RBroker se tedy jedná o nový, moderní nástroj ke správě jejich investičního portfolia. Všichni investoři budou moci v mobilní aplikaci investovat tak, jak jsou zvyklí, a to dokonce s výhodnějšími minimálními poplatky pro nákup akcií a ETF. V případě nákupu akcií a ETF na americkém trhu je minimální poplatek 5 USD, v Německu 5 EUR a na Pražské burze 100 Kč.

„Mobilní aplikaci Raiffeisen investice si po úspěšném startu v září 2022 vyzkoušely již tisíce našich klientů, kteří nám pomohli svou zpětnou vazbou mobilní aplikaci dále vylepšit. Nyní Raiffeisen investice zpřístupňujeme všem klientům Raiffeisenbank. Stačí si ji jednoduše stáhnout v oficiálních obchodech Google Play nebo App Store a aktivovat ji prostřednictvím aplikace Raiffeisen mobilního bankovnictví. Věříme, že i díky atraktivně nastaveným poplatkům využijí možnosti s námi investovat i drobnější investoři,“ říká Marek Podrabský, Head of Investments v Raiffeisenbank.

Investiční aplikace Raiffeisen investice je určena zejména těm investorům, kteří chtějí dlouhodobě zhodnocovat svoje peníze prostřednictvím například akcií, ETF, podílových fondů či investičních certifikátů.

„Mobilní aplikace se neustále vyvíjí a naši klienti se tak mohou pravidelně těšit na nové zajímavé funkce, investiční produkty a služby. V následujících měsících budeme významně rozšiřovat nabídku ETF a akcií, zpřístupňovat další vybrané burzy a ke konci letošního roku plánujeme nabídku v mobilní aplikaci rozšířit i o dluhopisy,“ doplňuje Marek Podrabský.