zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank má opět nejlepší online banking pro malé a střední podniky ve střední a východní Evropě

5. 12. 2022

V rámci CEE SME Banking Awards 2022 zvítězila Raiffeisenbank v kategorii nejlepší online banking pro malé a střední podniky v regionu střední a východní Evropy. Slavnostní předávání cen CEE SME Banking Awards se konalo během konference #CEE22 SME Banking Club dne 25. listopadu 2022 v Praze.

„Děkujeme SME Banking Club za toto ocenění. Zároveň bych velice rád poděkoval svým kolegům z Raiffeisenbank, ocenění patří samozřejmě nám všem. Poděkovat bych chtěl
i našim partnerům – Finshape, Wultra, Zentity a dalším. A jak jsem říkal i minulý rok, těším se na další výzvy, které nás čekají,“ říká Jaroslav Kravčenko, manažer korporátní digitální strategie v Raiffeisenbank.

Soutěž vyhodnocuje celkem 90 funkcí dostupných pro SME zákazníky v kanálu online bankovnictví, které jsou seskupeny například podle dostupnosti online onboardingového procesu pro podnikatele, personalizace hlavní stránky nebo změna kontaktních údajů. Důležitými parametry pro rozhodování jsou také platby v LCY, CM funkčnosti, možnost otevřít další účet online, zákaznická podpora a napojení na software třetích stran.