zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank v roli vedoucího spolumanažera úspěšně uvedla na regulovaný trh dluhopisy PASSERINVEST

21. 11. 2022

PROPAGAČNÍ SDĚLENÍ
Koncern PASSERINVEST, významná ryze česká developerská a investiční skupina, emitovala prostřednictvím společnosti PASSERINVEST FINANCE, a.s., dluhopisy se splatností v roce 2029 se jmenovitou hodnotou 2.000 euro v celkové jmenovité hodnotě 25 milionů euro. Dluhopisy nesou variabilní výnos navázaný na 3M EURIBOR s marží 4,50 % p.a. a jsou zajištěny ručitelským prohlášením mateřské společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s. Společnost PASSERINVEST FINANCE, a.s., plánuje výtěžek emise použít k financování nových projektů skupiny, refinancování jejího zadlužení a vnitropodnikovému financování celého koncernu PASSERINVEST. Veřejná nabídka těchto dluhopisů je nadále otevřena až do 14. září 2023.

Raiffeisenbank a.s. je připravena zajistit komplexní služby spojené s emisí korporátních dluhopisů pro své klienty: počínaje přípravou prospektu, přes uvedení dluhopisů na regulovaný trh, až po správu emise a obstarávání plateb.

Prospekt relevantní pro nabízené dluhopisy je uveřejněn na webu www.passerinvest.cz v sekci „Společnost“, podsekci „Pro investory“. Schválení Prospektu by se nemělo chápat jako potvrzení cenných papírů, které jsou na jeho základě nabízeny a přijaty k obchodování na regulovaném trhu. Doporučujeme, aby si potenciální investoři přečetli prospekt a další relevantní dostupné informace, nežli učiní investiční rozhodnutí, aby tak plně pochopili potenciální rizika a výnosy spojené s rozhodnutím investovat do cenných papírů. Jakékoli investiční rozhodnutí je pouze na zvážení investora a je pouze na investorovi, aby posoudil rizika a přínosy takového rozhodnutí pro svoji osobu. Všem potenciálním investorům se proto doporučuje, aby svou investici před jejím učiněním konzultovali se svými finančními, daňovými a/nebo jinými odbornými poradci.