zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank přichází s novou verzí mobilního bankovnictví. Změní se i jeho název

19. 9. 2022

Raiffeisenbank představuje novou verzi mobilního bankovnictví. Aplikace s názvem Raiffeisen bankovnictví prošla kompletní změnou designu a přidává také několik nových funkcionalit. S těmi banka slibuje zpřehlednění a zjednodušení ovládání aplikace, přičemž klienti se také mohou těšit na možnost zobrazení aplikace ve světlém nebo tmavém režimu.

V procesu redesignu byla velkou inspirací pro nové funkcionality současná aplikace Equa bank. V oblasti zadávání plateb banka převzala například koncept nejčastějších účtů, na které klienti platí. Do zobrazení transakční historie jsou také nově zakomponované karetní transakce, které ještě nejsou zaúčtované, ale klient je již zrealizoval. Ve stávající verzi byly v odděleném seznamu. Dále bude možné například volání na kontaktní centrum přímo z aplikace bez nutnosti dalšího ověřování.

„Podobných přiblížení aplikací Raiffeisenbank a Equa bank jsme zrealizovali celou řadu. Zároveň však zachováváme i klienty oblíbené funkcionality ze současné aplikace, jako jsou možnost přizpůsobit si hlavní stránku se zobrazenými produkty, zobrazení PINu debetních a kreditních karet nebo grafický přehled s rozdělením výdajů do kategorií,“ říká Michal Plzák, který v Raiffeisenbank vede digitální bankovnictví.

V inovacích chce banka pokračovat i nadále. Do konce roku 2022 se v aplikaci objeví věrnostní slevový program RB Club, kde budou klienti moci získat až 30% slevy u různých partnerů. Další novinkou by měly být bezpečnostní funkcionality, které klientům pomohou jednodušeji aktivovat mobilní bankovnictví na novém zařízení bez nutnosti přihlášení do internetového bankovnictví nebo možnost obnovy přístupů do banky vzdáleně, bez nutnosti návštěvy pobočky, pomocí dokladů a skenování obličeje. Na začátku roku 2023 Raiffeisenbank plánuje představení možnosti zadávat platby na telefonní číslo, zobrazení celého čísla karty a CVV kódu pro platby na internetu, nebo možnost správy a blokace karet na konkrétních e-shopech.

Uživatelé stávající aplikace nebudou muset znovu procházet aktivačním procesem, stačí, že si stáhnou novou verzi aplikace z příslušného obchodu. Aplikace je nadále dostupná ve všech hlavních obchodech AppStore, Obchod Play i Huawei App Gallery.