zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank nabízí podnikatelům úvěr se sazbou od 2,9 %

4. 10. 2021

Od 1. října 2021 spustila Raiffeisenbank tradiční kampaň Podnikatelské dny, která se zaměřuje na podnikatele a firmy s ročním obratem do 50 milionů korun. Do konce listopadu mohou klienti žádat o podnikatelský splátkový úvěr se zvýhodněnou sazbou v zajištěné i nezajištěné variantě se sazbou od 2,9 %.

V rámci kampaně, jejímž cílem je zvýšit prodej podnikatelských úvěrů, nabízí banka sazbu 2,9 % pro úvěry zajištěné nemovitostí, maximální sazbu pro úvěry zajištěné zárukou ve výši 5,9 % a 6,9 % pro nezajištěné úvěry.

Klienti mohou úvěr zajistit zástavním právem k nemovité věci, státní zárukou od Národní rozvojové banky (dříve ČMZRB) nebo zárukou od Evropského investičního fondu.

„V rámci našich akcí myslíme samozřejmě i na podnikatele. Jsme rádi, že jim můžeme opět nabídnout zvýhodněný úvěr, díky kterému mohou financovat svůj provoz za opravdu výjimečnou úrokovou sazbu,” říká Lenka Jakubčinová, segmentová manažerka Raiffeisenbank.

Do akce je zapojena také dceřiná společnost banky Raiffeisen Leasing, která nabízí zvýhodněné úrokové sazby pro financování vozů. Pro nové vozy nabízí sazbu 3,99 % a 4,99 % pro ty ojeté. Obě varianty jsou navíc s možností akontace od 0 %.

Více informací včetně pravidel akce ZDE.