RSTS nabízí sjednání REKOpůjčky bez poplatku, klienti ušetří tisíce

23. 9. 2021

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) nyní nabízí sjednání svého vlajkového produktu REKOpůjčka bez vstupního poplatku. Standardní poplatek jinak činí 1 % hodnoty úvěru, takže klient v případě půjčky ve výši 1 milionu ušetří 10 tisíc korun. Základní úroková sazba začíná na 4,35 % p. a., s bonusy se lze dostat na 4,10 % p. a.

Pro poskytnutí úvěru není třeba disponovat vlastními prostředky, RSTS nabízí půjčku bez zajištění až do výše 1 milionu korun. Dobu splácení je možné rozložit až na 18 let, přičemž ji lze během trvání úvěru krátit i prodlužovat. Díky bezpapírovému sjednávání a možnosti elektronického podpisu navíc RSTS žádost o úvěr často vyřídí v řádu hodin či několika málo dní.

„Hledat cesty, jak našim klientům usnadnit život, je pro nás samozřejmostí. Rekonstrukce interiérů, kuchyně či koupelny aktuálně představuje náklady v řádech několika desítek, až stovek tisíc korun. V případě vyššího úvěru je tedy sjednání půjčky bez vstupního poplatku zajímavým benefitem,“ říká Michal Noha, manažer produktů Raiffeisen stavební spořitelny.

Základní úroková sazba začíná na 4,35 % p. a., RSTS ale nabízí dvě možná zvýhodnění. Ten, kdo si prostřednictvím RSTS založí běžný účet u Raiffeisenbank, ze kterého bude následně úvěr splácet, získá bonus 0,1 % p.a. Pokud si klient navíc úvěr pojistí u pojišťovny Uniqa, získá dalších 0,15 % p.a. z úroku dolů a může se tak dostat až na 4,10 % p. a.