zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RSTS nabízí sjednání REKOpůjčky bez poplatku, klienti ušetří tisíce

23. 9. 2021

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) nyní nabízí sjednání svého vlajkového produktu REKOpůjčka bez vstupního poplatku. Standardní poplatek jinak činí 1 % hodnoty úvěru, takže klient v případě půjčky ve výši 1 milionu ušetří 10 tisíc korun. Základní úroková sazba začíná na 4,35 % p. a., s bonusy se lze dostat na 4,10 % p. a.

Pro poskytnutí úvěru není třeba disponovat vlastními prostředky, RSTS nabízí půjčku bez zajištění až do výše 1 milionu korun. Dobu splácení je možné rozložit až na 18 let, přičemž ji lze během trvání úvěru krátit i prodlužovat. Díky bezpapírovému sjednávání a možnosti elektronického podpisu navíc RSTS žádost o úvěr často vyřídí v řádu hodin či několika málo dní.

„Hledat cesty, jak našim klientům usnadnit život, je pro nás samozřejmostí. Rekonstrukce interiérů, kuchyně či koupelny aktuálně představuje náklady v řádech několika desítek, až stovek tisíc korun. V případě vyššího úvěru je tedy sjednání půjčky bez vstupního poplatku zajímavým benefitem,“ říká Michal Noha, manažer produktů Raiffeisen stavební spořitelny.

Základní úroková sazba začíná na 4,35 % p. a., RSTS ale nabízí dvě možná zvýhodnění. Ten, kdo si prostřednictvím RSTS založí běžný účet u Raiffeisenbank, ze kterého bude následně úvěr splácet, získá bonus 0,1 % p.a. Pokud si klient navíc úvěr pojistí u pojišťovny Uniqa, získá dalších 0,15 % p.a. z úroku dolů a může se tak dostat až na 4,10 % p. a.