zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Stavební spoření od Raiffeisen stavební spořitelny je do konce listopadu bez vstupního poplatku

6. 9. 2021

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) nabízí od začátku září do konce listopadu nulový vstupní poplatek u nových smluv o stavebním spoření. Jedinou podmínkou je minimální cílová částka 200 tisíc korun. Úročení vkladů zůstává na 1 % p. a.

„Poplatkové prázdniny či nulové poplatky jsou mezi klienty oblíbeny. V minulosti využilo podobné akce u nás přes 55 tisíc lidí. Uzavření nové smlouvy je jednoduché a prakticky bez podmínek, tou jedinou je minimální cílová částka 200 tisíc korun,“ říká Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

Zájemci o stavební spoření, kteří u RSTS uzavřou novou smlouvu v období od 1. září do 30. listopadu 2021, nezaplatí žádný vstupní poplatek. Ten je přitom podle ceníku standardně 1 % z cílové částky, což znamená například u cílové částky 200 000 Kč vstupní poplatek 2 000 Kč. Jedinou podmínkou aktuální kampaně tak je minimální cílová částka 200 000 Kč.

„Úročení vkladů na našem stavebním spoření zůstává ve výši 1 % p.a. a k tomu státní podpora až 2 000 Kč ročně, což je aktuálně více, než nabízí většina spořicích účtů. Při optimálním nastavení a využití všech výhod stavebního spoření může klient dosáhnout na čistou úrokovou sazbu až 3,5 %,“ doplňuje Michal Noha, manažer produktů Raiffeisen stavební spořitelny.

Pokud si klient zároveň se smlouvou o stavebním spoření založí i běžný účet u mateřské Raiffeisenbank a bude ho aktivně využívat, může si sáhnout na další prémii až 2 000 Kč.