Vrcholové vedení Raiffeisenbank posilují Gabriela Obešlová a Lenka Pincot

2. 6. 2021

Raiffeisenbank posiluje ve vrcholových manažerských pozicích. Ředitelkou bezpečnosti je nově Gabriela Obešlová a ředitelkou agilní transformace se stala Lenka Pincot. Ve svých oborech mají obě mnohaleté zkušenosti podpořené několika mezinárodními certifikacemi.

Gabriela Obešlová působí v IT přes 20 let. Disponuje bohatými zkušenostmi z velkých projektů pro státní správu, samosprávu i ze soukromého sektoru. Poslední roky se specializuje zejména na řízení projektů v oblasti IT bezpečnosti. V Raiffeisenbank zodpovídá nejen za informační bezpečnost, ale rovněž za bezpečnost fyzickou a oblast BCM (Business Continuity Management).

„Jsem ráda, že můžu uplatnit několikaleté zkušenosti z oblasti IT security a pracovat s technologiemi, ke kterým mám blízko. Navíc mám skvělý tým a práce mě baví. Právě připravujeme novou security strategii a naším cílem je umožnit kolegům pracovat v bezpečném, ale stále uživatelsky přívětivém prostředí,” říká Gabriela Obešlová.

Lenka Pincot má více než 18 let zkušeností s naplňováním strategických vizí s dopadem na korporátní IT funkce, digitalizaci, organizační agilitu, optimalizaci procesů a inovace, a to v českém i zahraničním prostředí. V Raiffeisenbank se věnuje zejména transformaci banky v adaptivní organizaci, vytváření agilních týmů a jejich podpoře.

„Agilní transformaci vnímám především jako prostředek k tomu, abychom neustále zlepšovali naši schopnost porozumět potřebám zákazníků, uměli je flexibilně naplňovat a vytvářeli novou hodnotu prostřednictvím digitálních technologií. Náš transformační tým je plný nadšenců, kteří upřímně věří v důležitost agilního mindsetu. V takovém týmu je radost pracovat,” říká Lenka Pincot.