zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank nabízí výběry ze všech bankomatů po celém světě zdarma

30. 3. 2021

Raiffeisenbank vychází vstříc novým i stávajícím klientům a od 1. dubna zavádí u Chytrého účtu pro fyzické osoby i podnikatele výběry ze všech bankomatů po celém světě zdarma.

„Z výzkumů klientských potřeb dlouhodobě vyplývá, že výběry z bankomatů zdarma patří mezi nejlépe vnímané benefity. Proto jsme se rozhodli tuto výhodu nabídnout i klientům, kteří využívají náš Chytrý účet, kde byly doposud zdarma pouze výběry v rámci České republiky či eurozóny,“ říká Petr Štětka, produktový ředitel Raiffeisenbank.

Nové tarify běžných a podnikatelských účtů banka nabídla svým klientům v lednu loňského roku, kdy mimo jiné uvedla na trh základní Chytrý účet pro fyzické osoby i podnikatele, vedený zdarma bez podmínek. Do této chvíle však mohli klienti využívat výběry z bankomatů zdarma pouze v rámci ČR nebo zemí EHP. Od 1. dubna se výběry z bankomatů zdarma rozšíří na celý svět.

Od poloviny března letošního roku je navíc možné účet založit online za několik minut a bez nutnosti návštěvy pobočky, a to buď prostřednictvím mobilního telefonu nebo webových stránek banky.

Zejména v období poznamenaném dopadem pandemie covid-19 se banka snaží umožnit maximální dostupnost služeb v online prostředí. Klienti Raiffeisenbank mohou již dnes 97 % všech svých běžných bankovních služeb zvládnout plně online bez nutnosti osobního kontaktu.