zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Klienti Raiffeisenbank si mohou zobrazit stavební spoření od RSTS ve svém internetovém bankovnictví

3. 3. 2021

Klienti Raiffeisenbank si mohou od začátku března ve svém internetovém bankovnictví zobrazit přehled produktů, které mají v Raiffeisen stavební spořitelně. Zobrazení je podmíněno udělením souhlasu se zobrazením přímo v internetovém bankovnictví.
V dubnu banka rozšíří zobrazení o přehled transakcí a nabídne klientům zobrazení produktů také v mobilním bankovnictví.

„Je to jedna z inovací, které jsme klientům slíbili a je plně v souladu se strategií konsolidace digitálních služeb skupiny Raiffeisen v České republice. V průběhu roku budeme přidávat další služby spojené s produkty Raiffeisen stavební spořitelny. Od června si klienti budou moci stavební spoření sjednat online v prostředí internetového a následně i mobilního bankovnictví. Do konce roku rozšíříme služby o zobrazení dokumentů souvisejících s produktem RSTS, či o možnost změny tarifu stavebního spoření,“ prozrazuje Michal Plzák, šéf digitálního bankovnictví Raiffeisenbank.

Klienti Raiffeisenbank, kteří mají v současné době produkt od RSTS, si jej mohou po udělení souhlasu v internetovém bankovnictví jednoduše zobrazit. Souhlas se zobrazováním produktů si i nadále může klient v internetovém bankovnictví spravovat podle svých potřeb.

Raiffeisenbank se stala stoprocentním vlastníkem RSTS loni na podzim. Již tehdy zástupci banky oznámili, že klienti banky a stavební spořitelny budou profitovat z tohoto spojení primárně v oblasti produktové nabídky a služeb.