zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank spouští program COVID III

10. 6. 2020

Raiffeisenbank je další bankou v řadě, která podepsala smlouvu s ČMZRB a v rámci programu COVID III svým klientům nabízí úvěr k úhradě provozních nákladů. Maximální objem zaručených úvěrů v tomto programu činí 14,9 miliard korun.

COVID III je určen pro podnikatele a firmy s maximálně 500 zaměstnanci, kteří mohou získat financování provozních výdajů až do výše 50 milionů korun.

„Žádosti o financování v tomto programu může klient podat přes svého pečujícího bankéře nebo poradce v kterékoliv pobočce banky, v případě obchodních korporací pak přes svého firemního poradce,“ říká Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank a dodává: „Za předpokladu, že klient dodá veškeré požadované podklady, jsme připraveni schválit žádost v řádu několika dnů a po podepsání úvěrové dokumentace úvěr ve stejném horizontu i načerpat.“

Pokud se klient svým obratem řadí mezi střední a velké podniky (obrat nad 50 mio Kč), schvalování je podle Kopecké individuální a trvá delší dobu.

Již před podpisem smlouvy s ČMZRB se na banku s žádostí o úvěry z programu COVID III obrátila více než stovka podnikatelů a firem.
Podnikatelé a firmy, kteří mají zájem o úvěr v rámci programu COVID III, mohou vyplnit online formulář na webových stránkách Raiffeisenbank, na jehož základě budou zahájena jednání o poskytnutí úvěru.