zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank nabízí hypotéku s oceněním nemovitosti zdarma

11. 3. 2020

V Raiffeisenbank mohou nyní zájemci o hypoteční úvěr využít ocenění nemovitosti zdarma, a to až do konce května. Ušetřit tak mohou až několik tisíc korun.

Žadatelé o hypoteční úvěr u Raiffeisenbank získají od března jako bonus ocenění nemovitosti zdarma. Banka odhad nemovitosti zároveň zařídí, klient tak ušetří čas a až několik tisíc korun za zpracování dokumentu. Jakmile má banka všechny potřebné podklady, garantuje schválení žádosti o hypotéku do 3 dnů. Čerpat lze pak již na návrh na vklad zástavního práva.

„Na podzimní kampaň, ve které jsme nabízeli ocenění nemovitosti zdarma, jsme měli velmi pozitivní ohlasy. Službu využilo už více než 1 100 klientů, kterým jsme ušetřili za zpracování odhadů více než 5,5 milionu korun. Hypotéka znamená v dnešní době pro většinu domácností ten nejvyšší náklad. Jsme proto rádi, že můžeme našim klientům pomoci a alespoň částečně ulevit jejich domácímu rozpočtu,” říká Milan Voldřich, ředitel hypotečních úvěrů Raiffeisenbank.

Jistota financování nemovitosti s Hypotékou naruby

S očekáváním rostoucích úrokových sazeb a aktuálními cenami nemovitostí se stává stále oblíbenější tak zvaná hypotéka naruby, díky které má klient jistotu schváleného úvěru ještě před tím, než si svou vysněnou nemovitost vybere. V rámci 12 měsíčního období může schválenou výši úvěru kdykoliv a bez průtahů načerpat. „Díky hypotéce naruby získá klient výhodu oproti dalším zájemcům o nemovitost, protože má peníze připravené k okamžitému převedení. Také na hypotéku naruby se vztahuje aktuální akce na zpracování odhadu nemovitosti zcela zdarma,” doplňuje Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank.