zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank slaví 25 narozeniny a dává ke každému založenému účtu mobilní telefon

25. 6. 2018

Při příležitosti svých 25. narozenin rozdává Raiffeisenbank mobilní telefony. Samsung Galaxy J3 dostane každý, kdo si u banky v týdnu od 25. do 30. června založí jakýkoliv typ účtu.

Raiffeisenbank - původem rakouská banka vstoupila na tuzemský trh v roce 1993. Tehdy měla 39 zaměstnanců a dvě pobočky. Díky úspěšnému organickému růstu se během let vyvinula v pátou největší banku na českém trhu, která nyní spravuje téměř 350 miliard korun aktiv. V současnosti banka disponuje 130 pobočkami a zaměstnává přes 3000 lidí.
„Významné události jsou vždy důvodem k zamyšlení a hodnocení. Za uplynulých pětadvacet let jsme vybudovali stabilní, prosperující banku a získali celou řadu domácích i mezinárodních ocenění. Máme z toho velkou radost, protože pro banku inspirovanou klienty je právě spokojenost klientů bezesporu jedním z hlavních měřítek úspěchu. Hluboce si vážíme dlouholeté důvěry našich klientů a intenzivně pracujeme na tom, abychom si ji zasloužili i do budoucna“, říká Igor Vida, generální ředitel a předseda představenstva Raiffeisenbank.

Podivejte se na TV spot.

Pro zobrazení videa je potřeba váš souhlas s marketingovými cookies. Změnu nastavení provedete na stránce politika cookies.