zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Podzimní Hypodny s bonusem až 5000 korun

16. 10. 2018

V rámci tradičních podzimních Hypodnů nabízí Raiffeisenbank zájemcům o hypoteční úvěr mimořádný bonus ve výši až 5000 korun po podpisu smlouvy o hypotéce.

„Navzdory silnému tlaku na zvyšování úrokových sazeb jsme se rozhodli zachovat tradici Hypodnů a zpříjemnit klientům podzim speciální nabídkou. Hypoteční úvěr mohou zájemci získat standardně se sazbou nižší o 1 procentní bod a navíc na svůj účet ihned po podpisu smlouvy obdrží 5000 korun, které mohou využít na cokoliv,“ říká ředitel hypotečních úvěrů Raiffeisenbank Milan Voldřich.

Bonus 5000 korun získá každý, kdo do 14. prosince 2018 dodá podklady potřebné ke schválení hypotečního úvěru v minimální výši 2 miliony korun s alespoň tříletou fixací. Klienti, kteří plní podmínky aktivity u účtů eKonto SMART nebo eKonto KOMPLET, mohou využít také slevy ve výši jednoho procentního bodu z úrokové sazby.

Za poskytnutí a správu standardní hypotéky neplatí žadatelé o úvěr v Raiffeisenbank žádný poplatek. Hypoteční úvěry běžně banka vyřizuje do 3 dnů a klienti mohou až 20 % z poskytnuté výše úvěru použít na cokoliv bez udání účelu, například na vybavení domácnosti.

V Raiffeisenbank je největší zájem o hypotéky se splatností 30 let (46 %), fixačním obdobím 5 let (2/3 hypoték), určené k nákupu nemovitosti (40 %), přičemž průměrná výše hypotečního úvěru převyšuje 2 205 000 korun. Průměrný věk žadatele o hypoteční úvěr je 39 let a převažují muži (76 %).