Raiffeisenbank otevřela pobočku ve Svitavách

2. 10. 2018

Nová pobočka Raiffeisenbank ve Svitavách nabízí komplexní služby a produkty včetně poradenství, a to jak klientům z řad fyzických osob, tak i podnikatelům a firmám. Klientům je k dispozici také vkladový bankomat s nonstop provozem.

U příležitosti slavnostního zahájení provozu převzal starosta Svitav, Mgr. David Šimek, šek na 30 tisíc korun pro Nadační fond Valentina Oswalda Ottendorfera. Prostředky jsou určeny na nákup postelí pro oddělení lůžkové péče nemocnice ve Svitavách.

Profesionální bankéři svitavské pobočky klientům rádi poradí s běžnou agendou i se složitějším financováním jejich potřeb. Klientům pomohou se založením soukromého a podnikatelského účtu, sjednáním hypotéky, spotřebitelského úvěru či konsolidací půjček. Nově otevřená pobočka nabízí také poradenství a produkty z oblasti firemního financování, investic, pojištění a leasingu.

V současné době má Raiffeisenbank v České republice na 130 poboček a jejich počet plánuje i nadále zvyšovat. První svitavskou pobočku Raiffeisenbank naleznou klienti přímo v centru města.

Adresa a otevírací doba pobočky: Náměstí Míru 132, Svitavy

Otevírací doba