zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank otevřela pobočku v novém Jičíně

8. 8. 2018

První novojičínská pobočka Raiffeisenbank nabízí komplexní služby a produkty včetně poradenství, a to jak klientům z řad fyzických osob, tak i firmám.

U příležitosti slavnostního zahájení provozu převzala 1. místostarostka města Blanka Faluši a vedoucí organizace ProSenior Nový Jičín Alice Hynčicová šek na 30 tisíc korun na podporu aktivit seniorů ve městě.

„Dlouhodobou strategií Raiffeisenbank je rozšiřovat stávající pobočkovou síť a být klientům co nejblíže. Dosud museli obyvatelé Nového Jičína a okolí dojíždět do Frýdku Místku, Ostravy či Opavy, nyní ale mohou navštívit pobočku Raiffeisenbank v samém centru našeho města,“ říká ředitelka nové pobočky Zdenka Horutová.

Nově otevřená pobočka poskytuje komplexní spektrum služeb. „Kromě mě naše pobočka zaměstnává ještě další tři profesionální bankéře s odhodláním pomoci klientům s výběrem produktů a služeb té nejvyšší kvality. Klienti si u nás mohou zřídit osobní i podnikatelský účet, kreditní karty, sjednat spotřebitelské úvěry či konsolidace půjček. K dispozici je jim také vkladový bankomat s nonstop provozem,“ doplňuje Zdenka Horutová.

V současné době má Raiffeisenbank v České republice na 130 poboček a jejich počet plánuje i nadále zvyšovat.

Adresa pobočky: 5. Května 720/20, Nový Jičín

Otevírací doba
Pondělí, Středa, Čtvrtek
09:00 – 12:00    13:00 – 17:00

Úterý, Pátek
09:00 – 12:00    13:00 – 16:00