zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank má novou ombudsmanku

1. 6. 2018

Raiffeisenbank jmenovala na pozici ombudsmanky Jarmilu Brčákovou.

Raiffeisenbank jmenovala na pozici ombudsmanky Jarmilu Brčákovou. Ta přebírá pomyslné žezlo od Petra Rögnera, který po dlouholetém a úspěšném působení v Raiffeisenbank odchází do penze. Jejím úkolem bude prověřovat podněty klientů v případě, že nebudou spokojeni s předchozím vyřešením svého požadavku ze strany Raiffeisenbank.

Jarmila Brčáková má více než 25 letou praxi v bankovních službách. V Raiffeisenbank je od roku 1998. V bance působila na pozici manažerky právního odboru, a poté se věnovala implementaci evropské i české legislativy do bankovních procesů. V Raiffeisenbank současně zastává funkci pověřence ochrany osobních údajů. V průběhu své dlouholeté praxe také zastávala pozici předsedkyně právní komise ČBA.

Jarmila Brčáková vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Ve volném čase ráda poznává nové kraje pěšky, na kole nebo na lyžích.

Nedílnou součástí práce ombudsmana je také spolupráce s regulátorem, tedy Českou národní bankou, Českou bankovní asociací, Finančním arbitrem a dalšími státními orgány při reakci na jejich podněty v oblasti kvality poskytovaných služeb.