RAIFFEISENBANK PŘIDÁ STUDENTŮM KE KAPESNÉMU

14. 9. 2017

Raiffeisenbank nabízí ke studentskému účtu eKonto STUDENT PREMIUM bonus ve výši 100 korun měsíčně každý měsíc až do konce školního roku.

Raiffeisenbank v aktuální kampani nabízí ke studentskému účtu eKonto STUDENT PREMIUM bonus ve výši 100 korun měsíčně, a to pravidelně každý měsíc až do konce školního roku (tj. do 30. června 2018). Tento finanční bonus získají všichni noví klienti, kteří si v termínu od 15. září do 15. listopadu 2017 založí u Raiffeisenbank eKonto STUDENT PREMIUM a následně budou tento účet aktivně využívat. Aktivní využívání znamená uskutečnit v daném měsíci alespoň tři odchozí transakce, což může být jak platba kartou, tak výběr z bankomatu či bezhotovostní platba. Nabídka je platná pro všechny studenty ve věku 15 až 26 let.

„Věříme, že studenti, kteří se rozhodnou využít naše eKonto Student Premium, ocení nejen výhody, jako jsou výběry z bankomatů všech bank zdarma, ale také aktuálně nabízenou možnost získat každý měsíc finanční příspěvek ke kapesnému. Celkově tak mohou studenti do konce školního roku dostat od Raiffeisenbank až 1 000 korun,“ říká marketingová ředitelka Raiffeisenbank Hana Kovářová.

Kromě již zmiňovaného finančního bonusu a výběrů z bankomatů všech bank v ČR a po celém světě bez poplatku, zahrnuje eKonto STUDENT PREMIUM zdarma vedení účtu v korunách a dalších 18 cizích měnách, vedení bezkontaktní nálepky a debetní karty, neomezený počet elektronických tuzemských transakcí, jednu příchozí/odchozí zahraniční platbu (EURO nebo SEPA platba) a neomezený počet bezhotovostních plateb z a do slovenské Tatra banky. Účet eKonto STUDENT PREMIUM je tedy výhodný i pro studenty, kteří se chystají vycestovat a studovat v zahraničí či pro zahraniční studenty studující v ČR.