zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK NA TŘI ROKY PARTEREM ČESKÉ GOLFOVÉ FEDERACE

15. 4. 2016

Raiffeisenbank se pro následující tři sezóny stává „Oficiálním partnerem České golfové federace“ a „Oficiálním partnerem české golfové reprezentace“.

Raiffeisenbank se pro následující tři sezóny stává „Oficiálním partnerem České golfové federace“ a „Oficiálním partnerem české golfové reprezentace“. Podpoří tak mladé a nadějné golfové talenty na vzestupu jejich sportovní kariéry.

„Naše banka je tradičním podporovatelem golfu v České republice a jsem proto rád, že jsme se stali partnerem České golfové federace nejen pro rok 2016, ale i pro následující dvě sezóny. Jde o další z řady kroků, které podnikáme pro vzestup a popularizaci tohoto atraktivního a zdravého sportu,“ říká Igor Vida, generální ředitel Raiffeisenbank.

Golf má v České republice dlouhou tradici počínající na začátku dvacátého století. Dnes jej na tuzemských greenech aktivně hraje téměř šedesát tisíc hráčů a hráček využívajících širokých možností více než stovky hřišť po celé České republice.

„Golf ovšem vnímáme nejen jako sportovní disciplínu, která si opět našla své místo i na olympijských hrách, ale také jako důležité odvětví generující příjmy do státního rozpočtu a podporující tak českou ekonomiku,“ doplňuje Igor Vida a dodává: „Golf má i své sociální, zdravotní a kulturní přínosy a pomáhá rovněž v oblasti krajinotvorby. Jsem rád, že Raiffeisenbank může k jeho rozvoji přispět a být kromě přední české banky rovněž partnerem ČGF a ´Oficiální bankou českého golfu´.“

Raiffeisenbank podporuje český golf již řadu let. Kromě nového tříletého partnerství s Českou golfovou federací je například také generálním partnerem prestižního turnaje D+D Real Czech Masters či několika významných golfových hřišť v České republice.