zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK ÚSPĚŠNĚ INTEGROVALA KLIENTY DALŠÍ BANKY - PO CITIBANK NYNÍ I ZUNO BANK

14. 6. 2017

V pátek 2. června 2017 Raiffeisenbank právně nabyla všechna aktiva a pasiva české pobočky ZUNO BANK AG.

V pátek 2. června 2017 Raiffeisenbank právně nabyla všechna aktiva a pasiva české pobočky ZUNO BANK AG. Během prvního červnového víkendu se následně uskutečnil technický převod klientů banky ZUNO do systémů Raiffeisenbank. V průběhu jednoho roku se tak Raiffeisenbank podařilo začlenit do portfolia retailové klienty hned dvou tuzemských bank - Citibank i ZUNO.

„Naším cílem bylo zajistit klientům ZUNO banky komfortní a jednoduchý přechod do Raiffeisenbank. Součástí převodu byla nabídka různých výhod a benefitů, včetně zachování podmínek u úvěrových produktů,“ říká Vladimír Kreidl, člen představenstva Raiffeisenbank zodpovědný za oblast retailového bankovnictví, a dodává: „Během jednoho roku se nám podařilo úspěšně začlenit do našeho portfolia jak retailové klienty Citibank, tak nyní i ZUNO banky. Vedle toho rosteme i organicky. Jsme úspěšní v akvizici a nadále tak zaznamenáváme velký přirozený příliv nových klientů. Díky všem těmto faktorům patříme mezi nejrychleji rostoucí banky na českém trhu.“

Česká pobočka ZUNO BANK AG oficiálně ukončila svou činnost k 2. červnu letošního roku. Výrazná část aktivních klientů ZUNO banky přijala nabídku Raiffeisenbank na otevření účtu a začala využívat i další služby. Jednalo se zejména o movitější klientelu - v průměru si bývalý klient Zuno převedl do Raiffeisenbank 400 000 Kč. Navíc na cca 75 % těchto převedených účtů směřuje výplata klienta. Raiffeisenbank se tak pro tyto klienty stala hlavní bankou.

Vedle toho zachovala Raiffeisenbank klientům banky ZUNO stejné podmínky pro úvěrové produkty, za jakých byly poskytnuty v ZUNO BANK. Úroková sazba, výše splátky i doba, po kterou klient úvěr splácí, tedy zůstávají zachovány.