zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK OTEVŘELA NOVOU POBOČKU V KROMĚŘÍŽI

7. 9. 2016

Dlouhodobou strategií Raiffeisenbank je rozšiřovat stávající pobočkovou síť.

První kroměřížská pobočka Raiffeisenbank nabízí komplexní služby a produkty včetně poradenství, a to jak klientům z řad fyzických osob, tak i firem. U příležitosti slavnostního zahájení provozu převzal starosta města Jaroslav Němec šek na třicet tisíc korun na uspořádání koncertu k 25. výročí zapsání města Kroměříže do seznamu světového dědictví UNESCO. Druhý šek na dvacet tisíc korun převzal Ludvík Hess na provoz kroměřížského babyboxu.

„Dlouhodobou strategií Raiffeisenbank je rozšiřovat stávající pobočkovou síť. Dříve museli obyvatelé Kroměříže dojíždět do Brna, Přerova nebo Zlína. Jako obyvatelka Kroměříže mohu za sebe i za ostatní rezidenty říci, že se na naši vlastní pobočku skutečně těšíme,“ říká ředitelka nové pobočky Anna Tomšíková.

Nově otevřená pobočka patří mezi tzv. MINI pobočky, které sice disponují nižším počtem bankéřů, ale zároveň poskytují komplexní spektrum služeb. „Kromě mě naše pobočka zaměstnává ještě další dvě komunikativní a vstřícné bankéřky s odpovídajícím vzděláním a odhodláním pomoci klientům s výběrem služeb té nejvyšší kvality,“ doplňuje Anna Tomšíková.

„Rozhodli jsme se také využít příležitost otevření nové pobočky i k vytvoření časově omezené speciální produktové nabídky a snížili jsme úrokovou sazbu u nově poskytnutých úvěrů. Všichni klienti tak mají možnost na naší pobočce získat úvěr se speciální roční sazbou 7,9 procent,“ říká Anna Tomšíková a dodává: „Klienti jistě ocení i rychlý schvalovací proces s možností mimořádných splátek či předčasné splacení úvěru zdarma.“

V současné době má Raiffeisenbank v České republice více než 130 poboček a jejich počet plánuje i nadále zvyšovat.

Adresa pobočky: Vodní 59, 767 01 Kroměříž

DenOtvírací doba
Pondělí, Úterý, Čtvrtek 8:30-12:00  13:00-17:00
Středa 8:30-12:00  13:00-17:30
Pátek 8:30-12:00  13:00-16:00