zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank vsadila na těžkou váhu. Oddělení Workout svěřila do rukou vicemistra světa v sumó.

6. 5. 2019

Novým šéfem oddělení vymáhání firemních pohledávek v Raiffeisenbank se od května 2019 stal Jaroslav Poříz. Ve své nové roli může čerpat jak ze svých mnohaletých zkušeností v oboru, tak ze zkušeností z vrcholového sportu, v disciplíně, která je především o tvrdém úsilí a překonávání překážek.

Jaroslav rozhodně není v oboru nováčkem. V oblasti bankovnictví a financí pracuje přes 24 let. Své zkušenosti získal převážně v zahraničí, mimo jiné v Japonsku, USA či Ruské federaci. Absolvent postgraduálního manažerského vzdělávání Harvardské university pracuje v Raiffeisenbank od roku 2016.

„Rád bych pokračoval v dalším rozvoji divize Workout (vymáhání firemních pohledávek), coby moderního oddělení zaměřeného na pomoc klientům v tíživých situacích. V rámci této strategie chci posílit spolupráci s partnerskými systémovými bankami tak, abychom byli schopni nacházet a implementovat společná, rychlá a efektivní řešení, při zachování hodnoty pro klienta i banku,“ říká Jaroslav Poříz.

Jaroslav Poříz ve své nové roli nahradí Jiřího Klumpara, který odchází z pozice vedoucího oddělení po dlouholetém a úspěšném působení do penze. Jiří zůstane v bance až do konce letošního roku.