zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank mění design kreditních karet

21. 6. 2018

Po loňském úspěšném uvedení nového designu debetních karet, který byl vytvořen ve spolupráci s ilustrátorkou Marií Makeevou, mění Raiffeisenbank také design kreditních karet STYLE a EASY. Tentokrát se banka vydala cestou interního zpracování a rozvinula koncept použitý na kreditní kartě nejvyšší řady.

„Design kreditních karet STYLE a EASY měníme na základě příznivých ohlasů od našich klientů, kterým se líbí kreditní karta De Luxe. Nové karty začneme vydávat v nebližších týdnech, tak jak budou končit platnosti stávajících karet”, sděluje Michaela Kuželová, manažerka marketingové komunikace Raiffeisenbank.

Kromě změny designu mohli klienti Raiffeisenbank využívající kreditní karty také ve svém internetovém bankovnictví nově zaznamenat službu s názvem „Hotovost na zavolanou“.
O co jde, vysvětluje Andrea Klímová, ředitelka oddělení kreditních karet:
„Výhoda služby spočívá v tom, že klient vidí ve svém internetovém bankovnictví nabídku na okamžitý převod finančních prostředků z limitu své kreditní karty. Peníze má klient na účtu do 15 minut, pokud využívá bankovní účet Raiffeisenbank, jinak do druhého dne. V reálu jde tedy o menší okamžitou půjčku, aniž by klient musel řešit jakékoliv schvalování nebo cokoliv podepisovat.“

Při využití Hotovosti na zavolanou klient získá finance za zvýhodněnou úrokovou sazbu a splácí v pravidelných měsíčních splátkách, stejně jako v případě úvěru. Měsíční splátka je součástí splátky kreditní karty, takže klient má vše jednoduše pohromadě.