zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Během natáčení nebyla zraněna žádná rybička

3. 9. 2018

V průběhu srpna spustí Raiffeisenbank novou komunikační kampaň propagující bankovní produkty a služby, která je pokračováním úspěšného černo bílého konceptu. Do nové kampaně banka obsadila kromě stálic, detektiva Artura a jeho kolegyně Viktorie, tentokrát i rybičku.

Rybička, Laboratoř, Počítačka, Barber Shop – to jsou pracovní názvy nový reklamních spotů Raiffeisenbank, ve kterých se divákům opět představí detektiv Artur (Victor Solé) a jeho kolegyně Viktorie (Erica Bigiou). Při tvorbě TV spotů banka i letos spolupracovala s režisérem Tomášem Řehořkem, který natočil již loňskou sérii.

„Letošní spoty jsou opět natočeny stylem připomínajícím krátké filmy a zachovali jsme i černobílé ladění, které nás dlouhodobě skvělým způsobem odlišuje od konkurence,“ říká Michaela Kuželová, manažerka marketingové komunikace Raiffeisenbank, a dodává: „Ke změně však došlo ve světelném ladění. Zatímco spoty loňské série se, až na jednu výjimku, odehrávaly v noci, letošní jsou prosvětlené, optimistické a díky nově zvolené hudbě mají jinou dynamiku a švih.“

Součástí kampaně je i sada 10sec YouTube a facebook videí, které svým dějem navazují na TV spoty. Televizní reklama bude podpořena online aktivitami, OOH nosiči i displejovou kampaní na bankomatech.

Produkci zajistila společnost Armada Films, za kreativní stránkou kampaně stojí reklamní agentura MADE BY VACULIK.
Fotografkou produktových plakátů se letos poprvé stala talentovaná Lucie Robinson, která spolupracovala například s Jiřím Bartoškou, Petrou Kvitovou, Aňou Geislerovou či Sašou Rašilovem.

„Kampaň zahajujeme 20. srpna TV spotem na eKonto SMART, ve kterém představujeme benefit vedení účtu zdarma. Dostal pracovní název Rybička a po jeho shlédnutí všichni jistě pochopí proč,“ doplňuje Michaela Kuželová.

Ukázky reklamních spotů:

eKonto SMART zdarma

https://youtu.be/IRcwlkz07t0

Podnikatelské eKonto SMART 30 sec spot do TV

https://youtu.be/CPOt4MsRTxY

Půjčka 30 sec spot do TV

https://youtu.be/FgAkYYA3Rcs

Podnikatelské eKonto SMART - youtube videa

https://youtu.be/j38hsbg-JiA

https://youtu.be/cK6-OahHEhE

https://youtu.be/WTWRHz0JmTo

Rychlá půjčka - youtube videa

https://youtu.be/JfNpvKPPjCE

https://youtu.be/MHiozIaWwBU

* Prohlášení: Během natáčení nebyla zraněna ani usmrcena žádná rybička!