zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Dobrá rána Raiffeisenbank pomáhá Dobrému andělovi

4. 1. 2018

Raiffeisenbank věnovala nadaci DOBRÝ ANDĚL díky svému projektu „Dobrá rána pomáhá“ celkem 480 200 Kč

Raiffeisenbank pořádá již několik let v rámci svých golfových a tenisových aktivit charitativní akci s názvem „Dobrá rána pomáhá“. Díky tomuto projektu mohou účastníci svým vynikajícím sportovním výkonem ovlivnit konečnou výši finančního daru banky na dobročinné účely. Také v loňském roce naši nejlepší amatérští hráči Raiffeisenbank Czech golf amateur tour i klienti banky přispívali svými údery pod par jamky či rychlými a precizními tenisovými servisy na dobrou věc. Celkově tak Raiffeisenbank letos nadaci DOBRÝ ANDĚL věnovala z akce „Dobrá rána pomáhá“ částku ve výši 480 200 korun.

„Jsme rádi, že existuje Dobrý anděl, který přináší efektivní systém finanční pomoci lidem ve velmi těžké životní situaci. Velmi oceňujeme jeho finanční transparentnost vyjádřenou mottem ´do posledního haléře´. Také nás těší, že se ´Dobré andělství´ stalo nedílnou součástí naší firemní kultury, o čemž svědčí především stoupající zájem zaměstnanců, ale i klientů, o zapojení se do podpory této prospěšné aktivity,“ říká Hana Kovářová, ředitelka marketingu a komunikace Raiffeisenbank.

 „Raiffeisenbank podporuje DOBRÉHO ANDĚLA již šest let. Celá řada pracovníků i klientů banky je již dlouhou dobu Dobrými anděly. Děkujeme Raiffeisenbank za finanční podporu rodin s dětmi, které zasáhla vážná nemoc a provozu nadace,“ říká Petr Sýkora, spoluzakladatel nadace DOBRÝ ANDĚL.
Raiffeisenbank sdílí transparentní hodnoty DOBRÉHO ANDĚLA, tedy pravidelné, včasné  a adresné rozdělování příspěvků potřebným do posledního haléře. Aktivně proto nabízí možnost stát se Dobrým andělem všem svým klientům i zaměstnancům a zároveň odpouští veškeré poplatky za platby příspěvků přes platební bránu a hradí i náklady na propagaci.

Nadaci DOBRÝ ANDĚL Raiffeisenbank podporuje dlouhodobě i mimo projekt „Dobrá rána pomáhá“. V minulém roce obdržela nadace DOBRÝ ANDĚL z Raiffeisenbank přes 1,6 milionu korun. Kromě výše uvedené částky 480 200 korun přispěli částkou dosahující 646 000 korun i samotní zaměstnanci banky. Dalších 500 000 korun darovala banka z nevybraných anonymních vkladních knížek, jejichž platnost skončila dle zákona o bankách a z nichž DOBRÉMU ANDĚLU v rozmezí let 2015 – 2017 celkem předala 1,5 milionu korun.