zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

RAIFFEISENBANK PŘINÁŠÍ NA NOVÝCH KARTÁCH KLIENTŮM UMĚLECKÝ ZÁŽITEK

18. 4. 2017

Peněženky klientů Raiffeisenbank začnou od dubna zdobit kresby úspěšné ilustrátorky Marii Makeevy.

S příchodem jara připravila Raiffeisenbank debetní karty se zcela novým designem.  Peněženky klientů banky začnou od dubna zdobit kresby úspěšné ilustrátorky Marii Makeevy. Precizní styl jejích kreseb v kombinaci se zlatou a černou barvou skvěle zapadá do komunikačního stylu banky.

Na nový design debetních karet se mohou klienti z řad fyzických osob i podnikatelů těšit již v následujících týdnech. „Chtěli jsme, aby se nové platební karty staly malým kouskem umění v peněženkách našich klientů. Ilustrátorka Maria Makeeva, jejímž typickým rukopisným prvkem je práce se zlatou barvou a preciznost ve zpracování ilustrací, byla naší jasnou volbou,“ vysvětluje ředitelka marketingu Raiffeisenbank Hana Kovářová.

Při tvorbě celé série s názvem Alkonost se Maria Makeeva inspirovala slovanskou mytologií a přírodními živly. „Jedním z motivů nového designu je i symbol koně, který byl od dávných dob ztělesněním takových lidských ctností, jako jsou síla, pevnost a oddanost. A to jsou kvality, kterými by se určitě měla dobrá banka prezentovat. Navíc právě symbol koně propojuje vzhled platebních karet s ikonickým logem Raiffeisenbank, jež tvoří dvě zkřížené koňské hlavy,“ doplňuje Hana Kovářová.

Maria Makeeva absolvovala Ateliér Ilustrace a grafiky na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze pod vedením Juraje Horvátha a Michaely Kukovičové. Ilustrátorka na volné noze spolupracuje s renomovanými českými i zahraničními magazíny. Letos získala nominaci v kategorii Ilustrátor roku pořádané akademií Czech Grand Design.

Maria-Makeeva

debetní karta